Oproep van het bestuur

Kunt u onze mails en berichten op de website lezen ? En zou u een oud-collega die dat niet of moeilijk kan willen helpen, bijvoorbeeld door een afdrukje bij hem of haar in de bus te doen? Of misschien doet u dat al?

Dan kunt u helpen het volgende probleem op te lossen:
Een aantal leden heeft moeite met het ontvangen van onze elektronische communicaties. Dat kan zijn doordat men sowieso niet handig is met computers, tablets etc., maar ook als de benodigde apparatuur niet bereikbaar is, bijvoorbeeld tijdens het verblijf in een zorginstelling, of als de bibliotheek gesloten is. Tot nu toe worden de stukken per post verstuurd naar degenen die hebben gemeld daar behoefte aan te hebben, maar dat leidt natuurlijk wel tot extra werk én oplopende kosten voor de vereniging.

Een stuk of  20 vrijwilligers-in-het-veld is ruim voldoende voor de oplossing. U kunt dit, in overleg met degene voor wie u de SLBO-print-buddy bent, zelf invullen: in principe doet u een afdruk van het SLBO-bericht bij hem/haar in de bus, maar, alleen als u dat allebei ziet zitten. U kunt  het ook persoonlijk afleveren, of, eventueel telefonisch, voorlezen. We hebben gemerkt dat dit in de praktijk al gebeurt en willen graag horen wie zulke afspraken al hebben, en natuurlijk wie er als brenger of ontvanger aan mee willen doen.

Graag uw reactie daarom naar privacy@slbo.nl, ook als u al actief bent en ook als u die activiteit niet verder wilt uitbreiden, zodat wij, als u verhinderd bent, voor continuïteit kunnen zorgen. Wij nemen dan persoonlijk contact met u op om te bespreken met wie we u zouden kunnen verbinden.

Het bestuur van de Vereniging SLBO

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *