Weer in het wapen op 11 november 2021

Daar waren we weer, de trouwe SLBO’ers met mes en vork in de aanslag. Voor de tweede keer waren we neergestreken in het Wapen van Zoetermeer in (hoe kan het anders?) Zoetermeer. Precies tussen de “verboden om met meer dan vier personen samen zijn” perioden in. Net op tijd dus, want een week later mocht dit al niet meer. Er werd gepraat, gesproken, gemopperd en gegeten. En er waren fotoboeken uit de privéverzameling van Dick Reumer zodat de oud-NBLCers nog meer herinneringen konden ophalen. We waren met 39 die goed gegeten hebben en die zich op de foto’s beslist zullen herkennen. En als u er niet was kunt u hier zien wat u gemist hebt.

Als u alle foto’s wilt downloaden klik deze link
https://slbo.nl/wp/wp-content/uploads/slbo-najaarslunch_2022-04-01_1111.zip